Kuća 1

U idiličnom ambijentu smještena je predivna prizemna kuća površine 32m2, čije dimenzije iznose 8×4 metra. Ova simpatična stambena jedinica prostire se kroz jednu prostranu spavaću sobu, udobno kupatilo, te otvorenu kuhinju i dnevni prostor koji zajedno čine srce doma.

Poseban naglasak stavljen je na prostranu terasu koja se prostire na 24m2 i ima dimenzije 8×3 metra. Ova izuzetna vanjska površina pruža idealan prostor za opuštanje i druženje, savršen za uživanje u toplim ljetnim danima ili opuštajućim večerima pod zvijezdama.

Konstrukcija ove kuće izgrađena je pažljivo odabrane i visokokvalitetne KVH građe, čime se osigurava iznimna čvrstoća i dugovječnost. Svi zidovi su pažljivo ispunjeni mineralnom vunom, pružajući izvanrednu toplinsku izolaciju i udobnost stanovanja. Kuća je dodatno obložena stiropor fasadom, koja ne samo da pruža estetski dojam, već i dodatnu izolaciju.

Stolarija, vrata i prozori, izrađeni su od visokokvalitetnog PVC materijala marke Salamander, sa šest komora, pružajući visoku energetsku učinkovitost i dug vijek trajanja. Sa ovim prozorskim rješenjem osigurava se optimalna termalna regulacija, čime se postiže ugodna unutarnja temperatura tokom svih godišnjih doba.

Ova predivna prizemnica ne samo da zadovoljava visoke standarde kvalitete, već dolazi s izuzetnom garancijom od čak 80 godina na konstrukciju kuće, pružajući tako dugotrajnu sigurnost i mir vlasnicima. Ova kuća predstavlja savršen spoj funkcionalnosti, udobnosti i estetike, pružajući idealno okruženje za udoban život.

OPIS OBJEKTA

– Kuća prizemnica od 32m² dimenzija 8×4. Sastoji se od jedne spavaće sobe, kupatila, kuhinje i dnevnog prostora.
– Terasa je od 24m² dimenzija 8×3.
– Konstrukcija je izgrađena od KVH građe.
– Svi zidovi ispunjeni mineralnom vunom.
– Obložena je stiropor fasadom.
– Stolarija PVC Salamander 6 komora.
– Garancija na konstrukciju kuće 80 godina.

Mirko Vuković

+385 95 8178 753